Раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення опору дитячого організму до захворювань, для нормального росту і розвитку дітей.

    Актуальні питання організації харчування в закладах дошкільної освіти обговорювалися на організаційно-інструктивній нараді директорів ЗДО, яка відбулася 26.11.2024 за участю начальника Управління освіти Андрія МАЗУРА, заступників начальника УО Василя ХАРКОВЦЯ, Валентини СЕРЕДЮК, Ірини КІРУЦИ; голови Рівненської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Зіновії ЗАСЄКІНОЇ; начальника відділу дошкільної освіти Аліни Хлищ, головного спеціаліста відділу дошкільної освіти Галини РЕМИЗОВИЧ.

На порядку денному таж було розглянуто питання про внесення змін і доповнень до Колективних договорів ЗДО.

Начальник управління освіти Андрій МАЗУР звернув особливу увагу на можливість збільшення оплати праці працівників ЗДО; на температурний режим у закладах. 

В результаті обговорення прийшли до висновку, що організація збалансованого та раціонального харчування дошкільнят сприяє формуванню принципів здорового 
способу життя.